Производни капацитет - СхенЗхен БенФун Тецхнологи Цо., Лтд.
баннер4в2

Производни капацитет

Производне могућности

иансхен (4)

Фронт-енд процесор

Опрема за производњу каблова

иансхен (3)

Машина за бризгање

Опрема за производњу каблова

иансхен (2)

Аутоматске машине за екструдирање

Опрема за производњу каблова

иансхен (1)

Аутоматска машина за заваривање

Опрема за производњу каблова

иансхен (8)

Машина за насукање

Опрема за производњу каблова

иансхен (7)

Аутоматска машина за заваривање

Опрема за производњу каблова

иансхен (6)

Аутоматске машине за екструдирање

Машина за ласерско гравирање

иансхен (5)

Машина за ласерско гравирање

Опрема за бризгање

Производна способност

11зханг (11)

Машина за бризгање

Опрема за бризгање

11зханг (10)

Пастерс

СМТ опрема

11зханг (9)

Рефлов лемљење

СМТ опрема

11зханг (8)

Машина за испитивање сагоревања

Опрема за тестирање

11зханг (7)

Термокомпресиона блистер ротациона машина

Опрема за радионицу

11зханг (6)

Аутоматска преносива машина за паковање батерија

Опрема радионице за паковање

11зханг (2)

Огледало Машина за електрично пражњење

Опрема за радионицу

11зханг (1)

Програмабилна ТЕМП&ХУМИ комора

Опрема за тестирање

11зханг (5)

Тестер животног века дугмета

Опрема за тестирање

11зханг (4)

ЦНЦ машина за нумеричко управљање

Опрема за радионицу

11зханг (3)

Главна млин за воду

Опрема за радионицу

СЗ монтажна радионица (2)

Пастерс

СМТ опрема

Опрема за производњу

Опрема за производњу (1)
Опрема за производњу (2)
Производна опрема (3)
Опрема за производњу (4)

Радионица за обраду филма на екрану

абуис (1)
абуис (2)
оцу (3)
абоис (4)
абои (5)
абуис (6)